مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران با همت خیرین احداث می‌شود
کلنگ ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران و اعضای هیئت‌امنای بنیاد حامیان این دانشگاه به زمین زده شد. این مرکز، زیرساخت لازم برای گسترش فعالیت استادان و پژوهشگران رشتۀ عمران را فراهم می‌کند و منشأ ارتقای علمی کشور در این زمینه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی بنیاد حامیان دانشگاه تهران، کلنگ ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران با حضور رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه تهران و دانشکدگان فنی، اعضای هیئت‌مدیره و گروه خیرین شرکت کیسون و اعضای هیئت‌امنای بنیاد حامیان دانشگاه تهران به زمین زده شد.

دکتر مهدی قاسمیه، رئیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران روز دوشنبه ۴ دی‌ماه در مراسم کلنگ‌زنی ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه  تهران، گفت: احداث مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران توسط گروه خیرینی که  دانش‌آموختگان دانشکده فنی هستند، یک اتفاق ویژه در امور خیریه دانشگاه  است. اینکه آقای مهندس انصاری و گروه یاریگران کیسون، این فعالیت را از  ابتدا تا انتها خودشان بر عهده گرفته‌اند، مدل جدیدی از کارهای خیریه است.

رئیس دانشکدگان فنی دانشگاه تهران با اشاره به سرانه استاندارد فضاهای  آموزشی، دانشکده مهندسی عمران را نیازمند توسعه فضا دانست و گفت: ساخت مرکز  نوآوری دانشکده مهندسی عمران می‌تواند زمینه زیرساختی لازم برای گسترش  فعالیت استادان و پژوهشگران دانشکده مهندسی عمران را بیش از پیش فراهم کند و  این اتفاق منشأ ارتقای علمی دانشکدگان فنی و دانشگاه تهران خواهد شد.

 وی همچنین از مهندس انصاری که دانش‌آموخته دانشگاه تهران و یاریگر و مدرس دانشکدگان فنی است، به طور ویژه برای تقبل این اقدام بزرگ تقدیر است.

این ساختمان، میراث ماندگار یاریگران آگاه است

 در بخش دیگر این مراسم، دکتر رضا فرجی‌دانا، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکدگان فنی، با اشاره به اینکه حرکت آگاهانه شرکت کیسون و گروه یاریگران آن در ساخت ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران، یک حرکت آگاهانه برای توسعه کشور است، گفت: «اینکه افراد سرمایه خود را در ساخت دانشگاه و فضاهای علمی هزینه می‌کنند، نشانه آگاهی آنها نسبت به نیازهای توسعه کشور  است و این ساختمان نیز، در آینده پرورشگاه اندیشه‌های پیشرو و محل تربیت  آینده‌سازان کشور خواهد بود.»

 دکتر فرجی‌دانا با اشاره به سابقه جذب یاریگر برای این پروژه، گفت: «روزی که برای ارائه طرح این ساختمان خدمت آقای انصاری رفتیم، ایشان پذیرفت که ساختمان را کیسون به تنهایی بسازد، چون معتقد بود ساختمانی در این اندازه‌ها، بودجه متمرکز نیاز دارد و خوشحالیم که اکنون این نیت خیر و  آگاهانه عملی می‌شود.»

 مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکدگان فنی، خیرین را سرمایه‌های مهم دانشگاه  دانست و در پایان گفت: «سال‌ها بعد ما نخواهیم بود و این ساختمان‌ها و  نیت‌ها خواهند ماند و دانشجویان عزیز، آینده ایران را با کسب علم و نوآوری  در همین ساختمان‌ها خواهند ساخت. این میراث ماندگار یاریگران آگاه است.»

کمک به توسعه کشور، وظیفه‌ای همگانی است

 مهندس محمدرضا انصاری، رئیس هیأت مدیره و نماینده گروه یاریگران کیسون،  در این مراسم، احداث این ساختمان در دانشکدگان فنی را ادای دین به این  مجموعه دانست و گفت: «معمولاً از ما تشکر می‌کنند که این کار را پذیرفتیم،  اما در واقع ما باید تشکر کنیم که این افتخار به ما داده شد که این کار را  انجام دهیم.»

  انصاری در ادامه گفت: «توسعه کشور، وابسته به توسعه نیروی انسانی است  و نیروی انسانی نیازمند امکانات است. روزی که این ساختمان تعهد شد، جمعی از دانش‌آموختگان و سهامداران کیسون را جمع کردیم و از ایشان خواستیم در  این کار مشارکت کنند و آنها هم این موضوع را با اشتیاق پذیرفتند؛ چون این  کمک به توسعه کشور و تعالی آن است و این وظیفه‌ای همگانی است.»

 رئیس هیئت‌مدیره شرکت کیسون، شادی و خرسندی باطنی حاصل از این‌گونه کارها  را وصف‌ناپذیر و غیرقابل قیاس با همه شادی‌ها و خرسندی‌ها دانست و اظهار  امیدواری کرد که این کار، در توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه تهران به طور جدی  مؤثر واقع شود.

  انصاری در پایان با اعلام اینکه بلافاصله مقدمات عملیات عمرانی پروژه  آغاز خواهد شد، گفت: «برنامه این است که این کار به سرعت آغاز شود و  امیدواریم دانشگاه هم مساعدت جدی بنماید که در مسائل اداری و مجوزهای قانونی و مانند آن به مشکل برنخوریم و پروژه در زمان مناسب به انجام برسد.»

 بر اساس این گزارش،مهندس محمدرضا انصاری چهره کارآفرین کشور که در سال ۱۳۸۸ از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهندس برجسته کشور و در سال ۱۳۹۲ نیز به عنوان مهندس برتر کشور معرفی شد و ریاست هیئت‌مدیره شرکت کیسون را برعهده دارد. وی تاکنون ۸ بار به عنوان صادرکننده نمونه کشور انتخاب شده است و در احداث ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران مشارکت می‌کند.

 دکتر غلامرضا هروی، رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران نیز در ابتدای مراسم کلنگ‌زنی ساختمان مرکز نوآوری دانشکده مهندس عمران، با ارائه گزارشی از روند مذاکرات و اقدامات صورت‌گرفته برای آغاز این طرح، مشخصات کلی و فنی پروژه را بیان کرد.

 

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...