کلنگ‌زنی مدرسه تخصصی اوتیسم در اراک به همت یک خیّر‌
به همت ‌یک خیّر نیک‌اندیش، کلنگ ساخت اولین مدرسه تخصصی اوتیسم استان مرکزی در شهر اراک به زمین زده شد.

 ‌به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از ‌روابط عمومی‌ نوسازی مدارس‌، کلنگ نخستین‌ مدرسه تخصصی دانش‌آموزان اوتیسم استان مرکزی با حضور آیت‌‌الله دری نجف‌آبادی؛ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی‌، شهریار خواجه صالحانی، مدیر‌کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور و جمعی از خیرین و‌ مسئولان ‌در شهرک امیرکبیر اراک به زمین زده شد.

 آیت‌الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در این مراسم با اشاره به روایتی از امام علی (ع) بر وظایف مردم در قبال هم تاکید کرد و گفت: افرادی که در سلامت جسمی هستند و کسانی که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار هستند در قبال هم‌نوعان خودشان مسئول هستند. باید نسبت به اطرافیان خود مراقبت داشته باشیم.

 وی حضور خیرین در ارائه خدمات اجتماعی و توسعه زیرساخت‌ها را امر مبارکی دانست‌ و تصریح کرد‌: دولت تمامی تلاش خود را برای ارائه خدمت به مردم انجام می‌دهد اما کافی نیست‌، لذا مردم نیکوکار با مشارکت خود در توسعه خدمات سهیم می‌شوند که خود امر مبارکی است.

 شهریار خواجه صالحانی، مدیر‌کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور در این مراسم گفت: اولین مدرسه تخصصی دانش آموزان اوتیسم استان در ۱۰ کلاس به همت خیّر نیک‌اندیش، آقای همتی مزین به اسم امام زمان(عج) در اراک ساخته می‌شود.

 ‌صالحانی با اشاره به تکلیف نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر فراهم کردن شرایط آموزش تمامی کودکان لازم التعلیم و گسترش عدالت آموزشی و تربیتی، بهره‌مندی دانش‌آموزان اوتیسم از آموزش تخصصی را در همین راستا و از مزایای ساخت این مدرسه عنوان ‌و تصریح کرد: بالغ بر 12 نوع اختلال در بین دانش‌آموزان شناسایی شده است. سیاست آموزش و پرورش بر ایجاد شرایط تحصیل این دانش‌آموزان در کنار دیگر دانش‌آموزان است ولی دانش‌آموزان اوتیسم به خاطر شرایط خاص، نیاز به توجه بیشتری دارند.

 مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به افزایش مشارکت مردم در امر خیر مدرسه‌سازی گفت: دستی که برای ساخت مدرسه بلند شود‌، دست محبت خداست. در سال‌های اخیر خیّرین با حمایت‌های مادی و معنوی خود اتفاق‌های بزرگی در امر مدرسه‌سازی رقم زدند که امید است با ادامه آن زمینه ساخت و توسعه مدارس تخصصی و مراکز آموزشی بیشتری برای دانش آموزان مختلف فراهم شود.

 وی در پایان افزود: در دولت سیزدهم تاکنون حدود ۲۸ هزار کلاس درس با همراهی و مشارکت خیرین ساخته شده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.




لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...