به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی موسسه خیریه کهریزک؛ دکتر حسن احمدی، رییس مرکز علمی کاربردی کهریزک، آموزش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، دورههای کوتاهمدت و پودمان را بخشی از فعالیتهای مرکز علمی کاربردی کهریزک معرفی کرد و گفت: با ایجاد بخش پژوهش و فناوری در کنار آموزش به این فکر رسیدیم که بخش پژوهش را نیز گسترش دهیم.
وی که در جمع شرکتکنندگان در استارتاپ «از ایده تا بازار» سخن میگفت، اضافه کرد: در طول این سالها موفق به برگزاری ۵ رویداد شتاب شدهایم که همه آنها مربوط به نحوه آموزش، نگهداری و توانبخشی معلولان و سالمندان بوده است.
دکتر احمدی بیان داشت: ایدههای جدید و مختلفی در این استارتاپها مطرح شد و مورد ارزیابی قرار گرفت که میتواند خدمات شایانی را به دریافتکنندگان خدمت ارائه دهد.
تأسیس مرکز نوآوری در کهریزک، موضوع دیگری بود که دکتر احمدی به آن اشاره و تصریح کرد : در حال حاضر ۳ هسته فناور ویژه توانبخشی شناختی، پازل فیبر نوری و یادیار سالمندان مبتلا به آلزایمر مشغول به کار هستند که انشاءالله بتوانیم با تجاریسازی، به جامعه پزشکی، خانوادهها و مراکز نگهداری و مراقبتی از معلولان و سالمندان خدمات ارزندهای ارائه دهیم.
رییس مرکز علمی کاربردی کهریزک، نتایج پیشرفتهای پژوهشی را به صورت مستقیم از آن جامعه و کسانی دانست که با انواع مشکلات ناشی از دوران سالمندی و یا عوارض ناشی از معلولیت مواجه هستند و بر ادامه فعالیتهای پژوهشی در این مرکز تأکید کرد.
گفتنی است، پنجمین رویداد استارتاپ «از ایده تا بازار» ویژه فناوریهای شناختی مرتبط با معلولان و سالمندان با حضور اساتید و روسای دانشگاه کهریزک و با همکاری مرکز علوم شناختی نهاد ریاست جمهوری، در محورهای توانبخشی شناختی، عصبی، عضلانی و تجهیزات توانبخشی به میزبانی آسایشگاه خیریه کهریزک تهران برگزار شد.
دیدگاه خود را بنویسید