به گزارش پایگاه خبری تحلیل خیر ایران به نقل از روابط عمومی مجتمع رعد، شماره جدید فصلنامه «توانیاب» با محوریت موضوعی فناوریهای نوین، دسترسپذیری فضای مجازی و معلولیت منتشر شده و همچنین گفتگوهای جذاب و پرمحتوایی با کارشناسان فناوریهای نوین و فعالان صنعت آی تی کشور در این شماره قابل مشاهده است.
در مقدمه توانیاب جدید به دسترسپذیری وبسایتها اشاره شده است؛ موضوعی که علیرغم داشتن دستورالعملهای اجرایی، کمتر به آن توجه میشود و وبسایتهای معدودی برای استفاده افراد دارای معلولیت دسترسپذیر شدهاند.
همچنین در گفتوگو با مهندس محمدمحمودی و مهندس آیدین نعمتی میخوانیم: "فرد دارای معلولیت، با فناوریهای جدید میتواند توانمندتر شود". سواد بهکارگیری درست و بهینه از فضای مجازی را دکتر یاشار خدایی تشریح کرده است و یادآوری میکند" در گذشته زندگی شخصی افراد مربوط به خودشان بود ولی الان زندگی هر فرد قابل مانیتورینگ است و این از آسیبهای فضای مجازی است". در ادامه مهندس مانی قاسمی، مدیر وبسایت دیجیاتو در مصاحبه با فصلنامه توانیاب از تلاش سایت دیجیاتو برای مناسبسازی بیشتر خدمات سایتش به طیف وسیعی از افراد خبر داد. همچنین "کاربرد هوش مصنوعی در بهبود کیفیت زندگی افراد معلول و ناتوان حرکتی" را در مقاله دکتر فاطمه نعمتالهی و دکتر سیروس مومنزاده میخوانید.
گفتوگو با محمدحسین محسنی، بنیانگذار و مدیرعامل اپلیکیشنساز پازلی؛ مقاله «معرفی فناوریهای جدید برای کمک به افراد دارای معلولیت» و مطلب «با کمک تکنولوژی، کمتوانی افراد دارای معلولیت به حاشیه میرود»، در گفتوگو با مرجان بیداریان کارشناس ارشد گرافیک و مدرس واحد آموزش مجتمع رعد از دیگر بخشهای این شماره از توانیاب است.
متن ادبی بهاریه به قلم نازنین رحیمزاده و دلنوشتهای به نام "با ذهن دیگران" به قلم فاطمه کنهانی که در مصاحبهاش به مشکلات تأمین داروی مبتلایان بیماران SMA اشاره کرده است و مصاحبه راحله عباسزاده که تأکید دارد: "کلمۀ «نمیتوانم» را کنار گذاشتم" به همراه گفتوگو با محبوبه رحیمیان مدیر خانه امن آتنا که پذیرای زنان و دخترانی است که مورد خشونت خانوادگی قرار میگیرند و زنان تاریخساز به قلم دکتر نگین حسینی از قسمتهای خواندنی این شماره است.
دیدگاه خود را بنویسید