به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، یک خیریه نیوزیلندی به نام «ریلیف اید» (ReliefAid) که در سال گذشته در غزه مشغول امدادرسانی در زمینه تامین آب آشامیدنی، بوده است اعلام کرده که برای ادامه کار خود در این شهر به منابع مالی بیشتری نیازمند است تا بتواند کار تامین آب را برای مردم در این شهر ادامه بدهد. ریلیف اید، که در سال گذشته به بیش از نیم میلیون نفر در غزه کرده است، میگوید برای کمک به بیش از 80 هزار نفر در ماه، باید ماهیانه 50 هزار دلار پول را تامین کند.
«مایک سیرایت» موسس این خیریه در بیانیهای اعلام کرده است که آنها فقط سه هفته بودجه برای ادامه عملیات آبرسانی در غزه را دارند و فکر قطع کمکهای حیاتی به کسانی که جای دیگری برای مراجعه ندارند بسیار ناراحتکننده است. او میگوید: هیچکدام از ما تصور نمیکردیم که غزه چه وضعیتی دارد. وقتی با تیم خود در میدان صحبت میکنیم، آنها احساس دارند که دنیا آنها را رها کرده و ما در غزه همچنان شاهد تخریب سیستماتیک خانهها، بیمارستانها و مدارس هستیم. مردم هنوز مستأصلند و ما برای جاری نگهداشتن آب نگران هستیم.
در تلاش برای جمعآوری کمکهای مالی، این موسسه خیریه یک کمپین کریسمس به نام «هدیههایی برای غزه از طرف نیوزیلند» (giftsforgaza.nz) راهاندازی کرده است که به مردم اجازه میدهد از طرف یکی از عزیزانشان آب سالم به یک خانواده در غزه اهدا کنند. تامین آب سالم در این شهر بسیار مهم است زیرا 94 درصد از منابع آب غزه از بین رفته و نهتنها مردم به شدت تشنه هستند، بلکه غزه شاهد ظهور بیماریهایی مانند فلج اطفال، به خاطر مصرف آب آلوده بوده است.
خیریه ریلیف اید، از مردم نیوزیلند خواسته تا سریعاً به آنها کمک کنند، به گفته آنان وضعیت جغرافیایی غزه به صورتی است که امکان تامین آب از منابع زیرزمینی وجود دارد و میشود با کندن چاههای عمیق دسترسی به آب سالم پیدا کرد و نیازی به عبور کامیونهای آب از مرز نیست. این بدان معناست که پول اهدایی امروز در نیوزلند میتواند به تانکرهای آب کمک کند تا فردا آب را به خانوادهها برسانند.
مدیران ریلیف اید گفتهاند که هزینههای اداری آنان تنها 2 درصد از بودجههایشان را میگیرد و از مردم خواستهاند تا نگران هدر رفتن کمکهایشان برای امورد اداری و مدیریتی نباشند. این خیریه در بیانیه خود اعلام کرده است که ما میدانیم که دوره سختی است، اما در این کریسمس از نیوزلندیها می خواهیم هدیهای بدهند که تفاوت را برای مردم ایجاد کند.
منبع: scoop.co.nz
دیدگاه خود را بنویسید