مهلت ثبت‌نام در اولین «جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری» تا 25 شهریور تمدید شد
حجت‌الاسلام احمد شرفخانی؛ رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تمدید مهلت ثبت‌نام در اولین جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری تا تاریخ 25 شهریور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران به نقل از فارس، حجت‌الاسلام احمد شرفخانی؛ رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: با توجه به درخواست مؤسسات و تشکل‌های مردمی خیریه جهت تمدید مهلت ثبت نام جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری، این درخواست در شورای سیاست‌گذاری جشنواره مطرح و مقرر شد تا مهلت ثبت‌نام در جشنواره تا 25 شهریور تمدید شود.

 وی در ادامه افزود: بر این اساس، مؤسسات، انجمن‌ها، بنیادها و به تعبیری تشکل‌های مردمی خیریه که در زمینه‌های خدماتی و حمایتی، عمرانی، آبادانی یا درحوزۀ توسعۀ زیست‌بوم احسان و نیکوکاری در سطح شهرستانی، استانی یا به صورت ملی فعالیت می‌کنند می‌توانند تا 25 شهریور در این جشنواره شرکت کنند. تشکل‌های مردمی خیریه که از وزارت کشور، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، سازمان بهزیستی و فراجا پروانۀ فعالیت دارند، برای ثبت نام در اولین دورۀ جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری می‌توانند به سایت جشنواره به نشانی https://neshanenikookari.ir/ مراجعه کنند.

 دبیر اولین جشنواره ملی اعطای نشان نیکوکاری در رابطه با اهداف برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره ملی اعطای نشان نیکواری به همت سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اجتماعی وزارت کشور، سازمان بهزیستی، فراجا، شبکه ملی مؤسسات خیریه، مجمع خیرین کشور و پیشکسوتان امور خیریه با هدف رتبه‌بندی و سطح‌بندی مؤسسات خیریه، ترویج و گسترش کار تخصصی و حرفه‌ای در فعالیت‌های تشکل‌های مردمی خیریه و معرفی و تجلیل از الگوهای برتر حوزۀ نیکوکاری برگزار می‌گردد.

 شرفخانی در ادامه افزود: مدیران محترم تشکل‌های مردمی خیریه تلاش کنند علاوه‌بر ثبت‌نام و بارگذاری اطلاعات مؤسسه در سایت جشنواره، مُبلغ و مُشوقی نسبت به تشکل‌های دیگر باشند تا این رویداد تخصصی و علمی با شرکت بیشتر مؤسسات به صورت فاخر رقم بخورد.

دبیر جشنواره در رابطه با فرایند داوری و انتخاب گفت: پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، کار‌های ارزیابی تشکل‌ها با تعیین شاخص‌ها توسط گروه‎‌‌هایی از افراد خبره و با تجربه شروع خواهد شد و مؤسسات واجد شرایط براساس شایستگی‌هایی که در گذشته کسب کرده‌اند مورد داوری و ارزیابی قرار می‌گیرند. فرایند داوری مؤسسات نیکوکاری به گونه‌ای طراحی شده است که هر تشکلی صرف‌نظر از اندازه، محل فعالیت و حوزه‌ فعالیت امکان دریافت نشان را داشته باشد. ما معتقدیم برترین کنشگران اجتماعی طیفی از ویژگی‌ها را دارند که باید به صورت علمی و کامل در هر تشکل مورد بررسی قرار بگیرد.

 دبیر جشنواره، اثربخشی اجتماعی، تخصص در ارائه خدمات اجتماعی، سازماندهی داوطلبان، مدیریت منابع انسانی، انضباط مالی، همکاری و ارتباطات برون‌سازمانی، توان ایجاد حرکت جمعی، جذب و تأمین منابع مالی، اعتبار و سرمایه اجتماعی، ساختار و شیوه مدیریت تشکل و شفافیت و پاسخگویی را به‌عنوان 11 شاخص اصلی برای ارزیابی و انتخاب تشکل برتر معرفی کرد و اظهار داشت: این شاخصه‌ها پس از 20 جلسه گفت‌و‌گو فراهم آمده است و حاصل نگاه میدانی و جمعی پیشکسوتان عرصه خیر، مطالعات جامع در متون علمی دنیا در تعریف تشکل مطلوب، مطالعات جدی متخصصان و بررسی نتایج در جلسات خبرگی با فعالان عرصه خیر است.

 شرفخانی در رابطه با جوایز و امتیازات تشکل‌های خیریه‌ای که نشان نیکوکاری را دریافت خواهند کرد گفت: به برگزیدگان تشکل‌های مردمی خیریه در این جشنواره، لوح تقدیر، نشان زرین نیکوکاری و جوایز معنوی اعطا می‌شود و همچنین نسبت به معرفی و الگوسازی این مؤسسات از طریق رسانه‌های جمعی و با تولید آثار فاخر اقدام خواهد شد. این تشکل‌های مردمی مورد حمایت نهادهای حاکمیتی و جزء اولویت مشارکت ساختارهای دولتی نیز قرار خواهند گرفت.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...