17 مرداد 1403
«بانک اسباب‌بازی»؛ ایده‌ای برای کمک به مبتلایان اوتیسم در انگلستان
انجمن اوتیسم شمال شرق» (NEAS) در شهر ساندرلند واقع در کشور انگلستان یک بانک اسباب‌بازی راه‌اندازی کرده است تا نیکوکاران بتوانند از این طریق به کودکان مبتلا به اوتیسم اسباب‌بازی هدیه بدهند. در این بانک اسباب‌بازی از بزرگسالان مبتلا به اوتسیم هم استفاده می‌شود تا به توانمندسازی آن‌ها نیز کمک شود.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، «انجمن اوتیسم شمال شرق» (NEAS) در انگلیس، با راه‌اندازی بانک اسباب‌بازی برای کودکان اوتیسمی، به دنبال کمک به خانواده‌های این کودکان است. این خیریۀ اوتیسم این بانک را در یک فروشگاه اسباب‌‌بازی در شهر «ساندرلند» افتتاح کرده است تا نیکوکاران بتوانند به کودکان مبتلا به اوتیسم اسباب‌بازی هدیه دهند. «لیزا تیلور»؛ مدیر انجمن، این ابتکار را به نفع خانواده‌های اوتیسمی می‌داند؛ زیرا آن‌ها برای رفع نیازهای خود هزینه‌های زیادی را متقبل می‌شوند و کمک به آن‌ها برای تأمین اسباب‌بازی می‌تواند در وضعیت مالی دشوار، برایشان خوشحال‌کننده باشد.

 انجمن اوتیسم شمال شرق در سال 1980 توسط گروهی از والدین کودکان اوتیسمی و برای حمایت از کودکان و خانواده‌هایشان تأسیس شد. آن‌ها در خیریۀ خود به ارائۀ خدمات آموزشی و اجتماعی برای کودکان 3 تا 19 سال و پشتیبانی از بیماران اوتیسم و خانواده‌هایشان می‌پردازند. این خیریه بیش از هفت‌هزار خانوادۀ اوتیسمی را در 53 مرکز تحت پوشش قرار داده است.

 بانک اسباب‌بازی، علاوه‌بر قبول اسباب‌بازی‌های نو، به تعمیر سایر آن‌ها نیز می‌پردازد و برای استفادۀ مجدد کودکان به بانک اسباب‌بازی می‌فرستد. اسباب‌بازی‌های تمیزشده، به‌گونه‌ای بازسازی می‌شوند که کودکان از بازی با آن‌ها لذت ببرند. این خیریه همچنین با به‌کار‌گیری بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در بانک اسباب‌بازی، یکی دیگر از اهداف خود در توانمندسازی بیماران مبتلا به اوتیسم را نیز دنبال می‌کند.  

 خانم تیلور از مجریان این پروژه معتقد است که کار کردن برای بیماران مبتلا به اوتیسم می‌تواند برای ارتباط و تعامل اجتماعی آن‌ها بسیار مفید باشد. انجمن اوتیسم شمال شرق، برای حمایت از جویندگان کار اوتیسم، با تیم توسعۀ اقتصادی شورای شهر برنامه‌های مختلفی را برای توانمندسازی و اشتغال‌زایی سازمان‌دهی می‌کند. 

 این خیریه با شهرداری‌ها همکاری نزدیکی دارد. در ماه‌های گذشته یکی از شهرداران بازنشسته شهر به نام «جیم بیل» توانست بیش از 40 هزار پوند را برای این خیریه جمع‌آوری کند. برگزاری حراج‌های خیریه، رویدادهای ورزشی و سایر پویش‌ها نیز از ابزارهای این خیریه برای ترویج حمایت از بیماران اوتیسم است.

گزارش از نرگس اسفندیاری

منابع:

شبکه خبری .msn

 انجمن اوتیسم شمال شرق


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...