٢٩٠٠ خانوادۀ تهرانی تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان قرار دارند
مدیرعامل انجمن حمایت از خانوادۀ زندانیان مرکز با بیان اینکه حدود ۵۸ هزار خانوادۀ زندانی در سراسر کشور تحت پوشش انجمن‌های حمایت زندانیان هستند گفت: از این تعداد حدود دو هزار و ٩٠٠ خانواده در تهران تحت پوشش انجمن هستند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، به نقل از روابط عمومی قوۀ قضائیه، منوچهر رحمانی؛ مدیرعامل انجمن حمایت از خانوادۀ زندانیان مرکز گفت: در روز نسیم مهر، انجمن به ١۳۷۶ خانواده و به حساب هر خانواده یک میلیون تومان واریز کرد. به عبارتی یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان به حساب این عزیزان واریز شد. یکی از برنامه‌های انجمن پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با آموزش به همسران و فرزندان مددجویان زندانی است که به‌ صورت مستمر انجام می‌شود و علاوه‌بر آن حمایت‌های مادی انجمن نیز شامل حال آن‌ها می‌شود.

 مدیرعامل انجمن حمایت از خانوادۀ زندانیان مرکز تصریح کرد: بی‌توجهی به این قشر از جامعه آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به این خانواده‌ها وارد می‌کند و انجمن برابر با اساسنامۀ خود موظف است با کمک خیرین و سازمان‌ها از این خانواده‌ها حمایت کند تا آسیبی به بنیان خانواده وارد نشود.

 رحمانی با اشاره به این نکته که اکثریت قریب به اتفاق خانواده‌های زندانیان هیچ نقشی در ارتکاب جرم از سوی فرد بزهکار نداشتند و در زمرۀ اولین قربانیان جرم و جنایت در جامعه محسوب می‌شوند، افزود: اکثر خانواده‌های زندانیان، نیازمند حمایت هستند. حالا این حمایت‌ها ممکن است مادی یا معنوی باشد که به بررسی‌های اولیه از سوی مددکاران ما  بستگی دارد. نهادهای حمایتی نیز در حد بضاعت خود به این خانواده‌ها خدمات ارائه می‌کنند.

 وی با بیان اینکه حدود ۵۸ هزار خانوادۀ زندانی در سراسر کشور تحت پوشش انجمن‌های حمایت زندانیان هستند، گفت: از این تعداد حدود دو هزار و ۹۰۰ خانواده در تهران تحت پوشش انجمن قرار دارند. براساس تفاهمی که با ستاد دیه منعقد کردیم، حدود ۱۳۰ زندانی واجد شرایط را با مبلغ دو میلیارد تومان آزاد کردیم. همچنین در حال حاضر حدود ۶۰۰ زندانی را در مراکز مختلف اشتغال داریم و دوره‌های متعدد آموزشی و مهارتی برای خانواده‌ها در حال اجرا است. 

 رحمانی اضافه کرد: مهارت‌ها شامل توانایی‌هایی است که به خانواده‌های زندانیان کمک می‌کند تا در مدت زندانی بودن سرپرست خانواده و موقعیت‌های گوناگون به چه نحوی رفتار کند؛ به طوری که بتواند با دیگران برای حل مسائل پیش‌آمده در زندگی، ارتباط مناسب و به دور از خشونت داشته باشد.

 مدیرعامل انجمن حمایت از خانوادۀ زندانیان مرکز اضافه کرد: به طور کلی ریشۀ رفتارهای نابه‌هنجار کودکان، نوجوانان و بزهکاری‌های آنان را باید در سنین اولیه کودکی و در میان خانواده‌ها جست‌وجو کرد و به همین دلیل، لزوم آموزش‌های اساسی زندگی برای خانواده‌های زندانیان یک ضرورت است. آموزش مهارت‌های زندگی به خانواده‌های زندانیان نقش پیشگیرانه دارد و یکی از اولویت‌های انجمن حمایت از زندانیان مرکز، تداوم برنامه‌های آموزشی و کاربردی برای خانواده زندانیان است.

 رحمانی یادآور شد: با تسهیل حضور خانواده‌های زندانیان در کلاس‌های آموزشی، علاوه‌بر آموزش مهارت‌های اساسی زندگی که به صورت هفتگی برای خانواده‌های زندانیان برگزار می‌شود، در پایان هر کلاس از میان این خانواده‌ها علاقه‌مندانی که تمایل به ادامۀ تحصیل دارند در دانشگاه علمی - کاربردی انجمن حمایت زندانیان درخواست ثبت‌نام می‌کنند. در این دانشگاه رشته‌هایی شامل کاردانی فنی تعمیر موبایل، طلا و جواهر، فرش دستباف و کسب‌وکارهای دیجیتالی تدریس خواهد شد.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...