به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، یک کارگزاری مالی به نام «Octa» در ماه رمضان گذشته با حمایت از پروژههای خیریه در برخی کشورهای اسلامی، در راستای مسئولیت اجتماعی گامهایی را برداشته است. آنها با استفاده از مفهوم خیریه و نیکوکاری به خصوص در ماه رمضان در کشورهای اسلامی چون مالزی، نیجریه و اندونزی، فعالیتهای نیکوکارانه را حمایت میکنند.
اکتا یک کارگزاری مالی آنلاین است که به معاملهگران در سراسر جهان خدمات ارائه میدهد. این شرکت طیف وسیعی از محصولات و خدمات، از جمله معاملات سهام، معاملات فارکس و ارزهای دیجیتال را در پلتفرم خود ارائه میدهد. اکتا همچنین به دلیل تعهد به مسئولیت اجتماعی خود شناخته شده است. این شرکت ابتکاراتی را برای ارتقای آموزش و توانمندسازی مالی افراد راه اندازی کرده است. این کارگزار بینالمللی از سال 2011 خدمات تجارت آنلاین را در سراسر جهان ارائه و در شبکهای جامع از ابتکارات خیریه و بشردوستانه، از جمله بهبود زیرساختهای آموزشی و پروژههای امدادی کوتاهمدت برای حمایت از جوامع محلی مشارکت دارد.
اندونزی: حمایت مالی از نوسازی مدارس
در اندونزی، پروژه خیریه اکتا، بازسازی مدرسه (SD NEGERI DEPOK) در شهر «دپوک جاوه غربی» بوده است. نوسازی مدرسه شامل تقویت ساختارهای فناوری اطلاعات و گسترش زیرساختهای آموزشی محلی برای رسیدگی به افزایش تعداد دانشآموزان در منطقه و پیشبرد دانش و تحصیل علم بود.
مالزی: سازماندهی یک «بوتکمپ کدنویسی» ( coding bootcamp)
اکتا در مالزی، «بوتکمپ(2) کدگذاری» را برای یادگیری نوآوریهای جدید و تکنولوژیکی دانشآموزان یک مدرسه متوسطه تأمین میکند. این کلاسها در محوطه دانشگاه و به صورت آنلاین برای دانش آموزان 16 سال به بالا برگزار میشوند. بوتکمپ شرکت اکتا، مهارتهای اساسی کدنویسی را به مردان و زنان جوان فاقد پیشینه کدنویسی ارائه میدهد. این کارگزاری قصد دارد با این ابتکار، دسترسی به کامپیوتر و سواد کدنویسی را به عنوان سنگ بنای شغل موفق آینده برای جوانان مالزیایی فراهم کند.
نیجریه: اجرای یک پروژه آموزشی سه جانبه
اکتا در نیجریه با بنیاد بشردوستانهای به نام Keeping It Real (KIR) Foundation برای راهاندازی یک پروژه خیریه متشکل از سه جزء اصلی همکاری کرده است: ۱) ارائه لوازم آموزشی به 300 کودک نیازمند، ۲) حمایت مالی از آموزش مهارتهای فناوری برای 25 جوان و ۳) ایجاد یک «فضای دنج مطالعه» با تعهد اولیه تامین کتاب. کمک Octa به این بنیاد امکان میدهد تا برای کودکان مدارس دولتی فقیر، ابزار آموزشی را خریداری کند. هدف این پروژه بهبود و ارتقای کیفیت آموزش است. بخش دیگری از ابتکار اکتا در این کشور شامل ارائه مهارتهای حرفهای مورد نیاز برای جوانان بیکار است. این برنامه آموزشی بر امنیت سایبری، بازاریابی دیجیتال، علم داده و طراحی گرافیک تمرکز دارد. هدف آن توانمندسازی دانشآموزان برای به دست آوردن شغل در این زمینهها است.
اکتا همچنین به راهاندازی یک «گوشه مطالعه» (Reading Corner) با بیش از 150 کتاب در قدم اول کمک کرد. «گوشههای مطالعه» کتابخانههای مینیاتوری هستند که در مدارس ابتدایی دولتی مستقر شدهاند تا به کودکان کمک کنند تا عشق مادامالعمر به مطالعه را پرورش دهند. در طول سالها، 24 مورد از این فضاها قبلاً توسط بنیاد KIR و Octa راهاندازی شدهاند و بیش از 92 هزار کودک از آن بهرهمند شدهاند و در مجموع سه هزار و 763 کتاب به این کتابخانه هدیه داده شده است.
منبع:
(1) بوتکمپ معمولاً به یک برنامه آموزشی فشرده اشاره دارد که به افراد کمک میکند مهارتهای جدید را یاد بگیرند یا مهارتهای موجود را در یک دوره زمانی متمرکز و فشرده بهبود بخشند. این اصطلاح اغلب در زمینه فناوری و برنامهنویسی استفاده میشود.
(2)بنیاد Keeping It Real (KIR) در سال 2010 به عنوان یک سازمان غیردولتی در نیجریه تأسیس و ثبت شد. این سازمان برای تغییر زندگی کودکان آسیب پذیر، جوانان، افراد دارای معلولیت، زندانیان، زنان و جوامع محلی از طریق آموزش، حمایت، ظرفیت و توسعه پایدار وجود دارد.
دیدگاه خود را بنویسید