کاهش 6 درصدی نیکوکاری ثروتمندان انگلیس در سال گذشته
براساس نتایج یک پژوهش، ثروتمندان انگلستان در سال گذشته از طریق بنیادهای خیریه یا در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی مجموعاً سه‌میلیارد پوند به امور خیریه اهدا کرده‌اند؛ مبلغی که حدود 200 میلیون پوند کمتر از کل کمک‌های سال قبل‌ترِ آن بوده است. این گزارش امکان رصد دقیق و سالانۀ زیست‌بوم نیکوکاری را نشان می‌دهد.  

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، نسخۀ ویژه مجلۀ «ساندی تایمز» که در 19 ماه مِی منتشر شد، به بررسی فهرست اهدا، کمک و فعالیت‌های بشردوستانه 100 نفر از ثروتمندترین افراد بریتانیا پرداخته و گزارش داده است که در دوازده‌ماه گذشته، ثروتمندان این کشور، 200 میلیون پوند کمتر از سال‌های قبل  به امور خیریه کمک کرده‌اند. 

 این نشریه یک لیست 10 نفره از بیشترین اهداکنندگان مالی تهیه کرده است که نفر اول براساس شاخص‌های مورد نظر، «سر پل مارشال» است. او از مجموع ثروت 875 میلیون پوندی خود در سال گذشته، حدود 145 میلیون پوند را صرف امور خیریه در زمینۀ آموزش، مذهب، کودکان و بهداشت کرده است. بیشترین مبلغ اهدایی نیز مربوط به «سر کریس هان» است که از ثروت شش‌میلیارد پوندی خود نزدیک به 700 میلیون پوند را برای امور خیریه‌‌ در عرصه تغییرات آب و هوا، کودکان و برابری جنسیتی خرج کرده است. 

 گزارش ساندی تایمز برگرفته از پژوهش سالانه «بنیاد بین‌المللی اهدا» (CAF) است؛ مؤسسه‌ای خیریه که در بخشی از فعالیت‌های خود به بررسی شاخص‌های اهدا و فعالیت‌های بشردوستانه 100 نفر از ثروتمندترین افراد جهان می‌پردازد. براساس این پژوهش، ثروتمندان بریتانیا، مجموعاً بیش از سه‌میلیارد پوند به امور خیریه به صورت فردی و از طریق بنیادهای خیریه یا در راستای مسئولیت اجتماعی، اهدا کرده‌اند که 200 میلیون پوند کمتر از کل کمک‌های سال گذشته بوده است. این مؤسسه در بخش دیگر از مأموریت خود، رصد فعالیت‌های خیریه را در دستور کار دارد و فعالیت آن صرفاً به مؤسسات ارائه کمک منحصر نمی‌شود. 

 رویکرد فعالیت‌های بنیاد بین‌المللی اهدا عبارت است از: ارائۀ مشاورۀ تخصصی و راهنمایی به افراد نیکوکار در جهت‌دهی کمک‌ها، طراحی سیستم بانکداری خصوصی، راهنمای کسب‌وکارها و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و بهره‌گیری از دانش و تجربه محلی برای کمک مؤثرتر به مؤسسات خیریه خارج از انگلستان.

 این گزارش امکان رصد دقیق و سالانۀ زیست‌بوم نیکوکاری را نشان می‌دهد. اقدامی که با فعالیت مجموعه‌هایی همچون «اطلس خیر ایران» در کشورمان شروع شده است و باید تقویت شود.   

 گزارش از نرگس اسفندیاری

 منابع:

  1. ساندی تایمز
  2. UK fundraisers

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...