به گزارش پایگاه خبر تحلیلی خیر ایران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، حبیبالله آسوده؛ معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در این مراسم که چهارشنبه، 19 اردیبهشتماه 1403 با حضور مدیران کشوری و استانی برگزار شد، گفت: وظیفه دانستیم از گروههای مرجع خیر و احسان که داوطلبانه و به نیابت از حاکمیت به مردم کمک میکنند، تقدیر کنیم.
وی افزود: اگر موسسات خیریه در کشور نبودند بار بر دوش نهادهای دولتی و حاکمیت بود. ما خیریهها و مراکز نيکوکاری را بازوان قدرتمند خیر و احسان میدانیم.
آسوده با اشاره به برگزاری بیست و یکمین اجلاس تجلیل از خیریهها و تشکلهای مردمی کشور در کرمان تصریح کرد: امروز اینجا هستیم تا عهد میبندیم که کودک ترک تحصیل کرده در کرمان نداشته باشیم. این موضوع به دلیل آینده نظام اولویت دارد و چه بسا اگر به این کوکان کمک کنیم تبدیل به یک انسان تحولگرا شوند.
وی با تأکید بر اینکه نباید جوانان به دلایل اقتصادی در مسیر آسیب قرار بگیرند، اضافه کرد: عهد میبندیم در این ارتباط دو کار انجام دهیم یکی تهیه جهیزیه و دوم فرهنگسازی، جریانسازی و گفتمانسازی ازدواج آسان است که رسالت اصلی ماست و این کار بر عهده گروههای مردمی است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد ادامه داد: سومین عهد در حوزه درمان است. درد فقر خود کفایت میکند و در زمان بیماری باید کنار آنها باشیم تا در کنار بیماری درد فقر را نچشند.
وی اظهار کرد: عهد بعدی در حوزه آسیبهای اجتماعی است که دولت کارهای بزرگی در این حوزه انجام میدهد و اگر مردم پای کار باشند مسیر توسعه و تعالی به درستی طی میشود اما اگر مردم در هر مسیر خود را کنار بکشند کسی که آسیب میبیند خود مردم هستند.
گفتنی است در ادامه این برنامه، از تلاشهای ۱۳ مؤسسه خیریه در استان کرمان قدردانی شد.
دیدگاه خود را بنویسید