سامانۀ الکترونیکی نذر تخصص با همت مجمع خیرین کشور طراحی شد / همکاری مجمع خیرین با وزارت بهداشت توسعه مییابد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سیصد و شصت و پنجمین جلسه هیئتمدیره مجمع خیرین کشور، صبح روز چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ با حضور اعضا، مهمانان و مشاوران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، مهندس حبیبالله بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور با قدردانی از حضور مدیران امور خیرین سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و نیز حضور حاج محمدحسین رضایی؛ مشاور امور خیرین وزارت بهداشت و مهندس حیدریپور؛ مدیرکل امور سازمانهای مردمنهاد و خیرین وزارت بهداشت در جلسات مجمع خیرین اظهار کرد: باید حضور و ارتباط این افراد را مغتنم بشماریم و بتوانیم از این ظرفیت برای بهبود خدمترسانی در حوزه بهداشت و درمان استفاده کنیم.
در این راستا دکتر زهرا ریاضی اظهار کرد: استراتژی مجمع خیرین متناسب با شرایط فعلی کشور که متأثر از جنگ است باید تغییر کند و بهداشت و درمان در اولویت باشد. بیمارستانها با کمک خیرین و وزارت بهداشت باید تقویت شوند و شعب استانی مجمع خیرین کشور بیش از پیش باید فعال و آماده خدمترسانی به خصوص در زمینه امدادی، بهداشتی و درمانی باشند.
همچنین مرتضی سلیمی؛ دبیر مجمع خیرین کشور و نماینده هلال احمر در این مجمع نیز اظهار کرد: در حال تدوین یک دستورالعمل در جمعیت هلال احمر هستیم تا نیروهای متخصص بتوانند در رشته تخصصی خود، در مراکز مختلف از جمله دانشگاههای علوم پزشکی خدمت کنند.
در ادامه این جلسه که به پیگیری مصوبات جلسه قبل پرداخته شد، دکتر محسن ولیئی؛ مدیرعامل مجمع خیرین کشور اظهار کرد: دیروز در وزارت کشور و با میزبانی سازمان امور اجتماعی کشور، جلسهای برای کمک به آسیبدیدگان جنگ برگزار شد و حدود ۲۰ مؤسسه خیریه و سازمان مردمنهاد از مجموع ۴۰ مدعو در این جلسه حضور پیدا کردند. جمعی از خیرین اعلام آمادگی کردند که برای کمک به آسیبدیدگان از جمله آسیبدیدگان شهر تهران آماده کمک هستند. همچنین قرارگاه جهادی امام رضا (ع)، مؤسسه خیریه نیکگامان جمشید و ... اظهار همکاری کامل کردند.
در ادامه شهرابی؛ مسئول جدید امور بینالملل در مجمع خیرین کشور به ارائه گزارشی درباره چگونگی استفاده از فرصت مقام مشورتی سازمان ملل برای مجمع خیرین پرداخت. در این راستا دکتر نادر ریاحی سامانی؛ عضو هیئتمدیره مجمع خیرین کشور پیشنهاد کرد نامهای به منظور انعکاس فجایع جنگ و شکایت به مجامع بینالمللی، از جانب مجمع خیرین کشور تهیه شود. دکتر ولیئی نیز این پیشنهاد را به این شکل تکمیل کرد که نامه به دبیرکل سازمان ملل نوشته و رونوشت آن به مقامات داخلی و رسانهها داده شود. ولیئی همچنین ایجاد سایت مجمع خیرین به زبان انگلیسی را در کنار فعال شدن سایت فارسی ضروری دانست.
با تأیید مهندس بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور مقرر شد کمیتهای متشکل از آقایان ولیئی، اصغری، زارعی و مرادی، مسائل روابط عمومی مجمع را بررسی و گزارش آن را در جلسه هفته آینده ارائه کنند.
در ادامه این جلسه درخواست عضویت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجمع خیرین کشور تصویب شد.
بخش پایانی این جلسه به بحث و گفتوگو درباره پلتفرم نذر تخصص اختصاص یافت و دکتر هاشمی به ارائه سامانه طراحیشده در این زمینه پرداخت. تعدادی از حاضران درباره ضرورت ارتباط و هماهنگی حداکثری میان وزارت بهداشت و مجمع خیرین کشور در این طرح تأکید کردند و مقرر شد حاج محمدحسین رضایی؛ مشاور ارشد هیئتمدیره مجمع و مشاور امور خیرین وزارت بهداشت پیگیر این موضوع باشند.
مهندس بوربور؛ رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین کشور نیز با بیان اینکه پیش از این هماهنگیهای کامل با وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش در سطوح عالی انجام شده است از پیگیری مجدد این هماهنگی استقبال کرد و گفت: با توجه به آماده شدن سامانه الکترونیکی نذر تخصص به زودی جلسهای در جمعیت هلال احمر تشکیل شود تا طبق وعده قبلی و قبول زحمتی که هلال احمر برای اجرای نذر تخصص داشته است، این پلتفرم را به طور کامل به هلال احمر تحویل دهیم.
در پایان این جلسه مهندس عیسی فرهادی پیشنهاد کرد با توجه به شرایط خاص کشور و ضرورت آمادگی همهجانبه مساجد بیش از پیش در زمینه اجتماعی فعال شده و به پایگاههای امدادی هر محله متصل شوند. با نظر مهندس بوربور مبنی بر اینکه کمیتۀ امداد بیش از هشت هزار مرکز نیکوکاریِ مرتبط با مساجد دارد، مقرر شد آقای فرهادی طرحی را آماده کنند و سپس این طرح در جلسه مشترک میان مهندس بوربور و آقای بختیاری؛ رئیس کمیته امداد مطرح شود.