به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، عراق بعد از صدام حسین، تفاوتهای بسیاری با دوران حاکمیت بعثیها دارد. این کشور سالهای زیادی را با جنگ و خونریزی مواجه بوده است و مردم آن با سختیهای زیادی زندگی کردهاند. با این وجود روحیه نیکوکارانه هنوز در فضای آن کشور جنگزده مشاهده میشود. تا جایی که طبق گزارش مجله آمریکاییِ CEOWORLD، در سال 2023، امارات رتبه اول و عراق رتبه دوم جهان عرب را در کار خیر دارند.
این مجله آمریکایی نوشت: گزارش سالانه براساس بررسی فعالیتهای خیریه در سراسر جهان تهیه میشود و سه جنبه اصلی را به دقت مورد بررسی قرار میدهد. شاخصهای اصلی این مجله برای ارزیابی فعالیت خیریهها شامل: میزان کمکهای مالی، فعالیتهای داوطلبانه و کمک به غريبهها است.
در رابطه با رویکرد بشردوستانه کمک به غریبهها، این مجله بیان کرد: کار خیر هیچ مرز جغرافیایی یا اقتصادی نمیشناسد و تنها عنصر آن داشتن روحیه بخشش و مهربانی است.
طبق گزارش این مجله آمریکایی، رایجترین فعالیت خیریهها، کمک به مردم کشورهای دیگر است که در دهه گذشته بیش از دو و نیم میلیارد نفر از مردم جهان با شعار «کار خیر هیچ مرزی نمیشناسد» به مردم کشورهای دیگر کمک کردهاند.
در پایان این مجله در مورد میزان فعالیت خيريهها در کشورهای دیگر آمده است: ایالات متحده با مجموع 58 درصد با نرخ کمکهای مالی61 درصد، رتبه اول جهان را در كار خير دارد.
در حوزه فعالیتهای خیریهها، شاخص مجله CEOWORLD میتواند به عنوان یک چراغ راهنما عمل کند و دانشی را در مورد فعالیتهای خیریهها و کارهای خیر در سطح جهان ارائه دهد. بدینسبب کشورهایی که توجه بیشتری به فعالیتهای بشردوستانه دارند، میتوانند به عنوان الگو برای دیگر کشورها قرار گیرند و ایدههای خود را در اختیار کشورهای دیگر بگذارند تا همه سرزمینها برای داشتن جهانی بهتر گام بردارند.
گزارش از دکتر عاطفه جعفریان
منبع:
سایت: وکالة الاقتصاد نیوز
دیدگاه خود را بنویسید