به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، به نقل از روابط عمومی جامعه خیرین مدرسهساز، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در آیین تحویل و بهرهبرداری بیش از 2000 پروژه آموزشی و پرورشی در سراسر کشور، از جمع آوری هزار مدرسه کانکسی و جایگزینی با مدارس نوساز با کیفیت در مناطق مرزی، روستایی و عشایری خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در این دولت طرح جمعآوری هزار مدرسه کانکسی و جایگزینی با مدارس نوساز با کیفیت در مناطق مرزی، روستایی و عشایری اجرا شد که امسال فقط در استان سیستان و بلوچستان حدود ۵۰ درصد مدارس کانکسی با مدارس با کیفیت جایگزین شد.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، اقدامات راهبردی را در این وزارتخانه بر شمرد و گفت: اجرای رتبهبندی معلمان پس از گذشت ده سال به عنوان نمونهای از حرکت در مسیر بهرهوری و اجرای چندین طرح با نام شهدا همچون طرح شهید سلیمانی که در آن ۲ هزار و صد فضای ورزشی درونمدرسهای برای مدارس مناطق محروم ساختهشد. طرح شهید عجمیان که در آن ۲۰ هزار مدرسه شادابسازی و آماده پذیرش دانشآموزان در مناطق محروم برای سال تحصیلی جدید شد. طرح شهید محمودوند که با هدف شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل اجرا شد و بیش از ۲۴۰ هزار بازمانده شناسایی و ۷۰ هزار نفر آنان به مدرسه بازگشتند و همچنین طرح شهید همت با هدف آموزش مستمر معلمان ابتدایی مدارس دولتی اجرا شد.
صحرایی با اشاره به پویش همه حاضر با مشارکت دیگر نهادها بیان کرد که ۳۰۰ هزار بسته لوازم التحریر برای کودکان مناطق محروم ارسال شد و هزار مدرسه با کمک بنیاد برکت ساخته و هزار مدرسه نیز بازسازی شده است.
وی در ادامه افزود: تحصیل برای دانشآموزان تیزهوش که بر اثر تنگنای مالی از تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان باز میماندند با کمک دولت و شخص رئیس جمهور، رایگان شد و ۳ میلیون جلد کتاب برای دانشآموزان در مناطق محروم توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسال و بیش از ۲۰ هزار کتابخانه کلاسی در مقطع ابتدایی در مدارس مناطق محروم برپا شد.
صحرایی در باره سومین اقدام راهبردی وزارت آموزش و پرورش گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه ضریب ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در حال اجراست و به کمک مدیران مدراس امتحانات نهایی در سلامت برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش چهارمین اقدام راهبردی را جذب ۷۵ هزار معلم جدید در سال تحصیلی جاری بیان کرد و گفت: تقویت دانشگاه فرهنگیان مهمترین دستور کار ماست. از سال آینده کنکور اختصاصی تربیت معلم خواهیم داشتم و شناسایی استعداد های معلمی را از دبیرستانها آغاز خواهیم کرد.
وی تأسیس و فعالیت سازمان تعلیم و تربیت کودک برای ساماندهی کودکستانها و احیای باشگاه دانشپژوهان برای المپیادی ها و تهیه نگاشتهای نهادی برای سند تحول بنیادین از جمله اقدامات مهم این وزارتخانه دانست و افزود: امسال با شعار مدرسه قوی، ایران قوی میزبان بیش از ۱۶ میلیون دانشآموز در سراسر کشور خواهیم بود.
صحرایی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به مأموریت ۱۴گانه ابلاغ شده به وزارت آموزش و پرورش، هفت پروژه ملی تعریف کردهایم. پروژه ملی مهارت با هدف ترغیب حداقل نیمی از دانشآموزان متوسطه دوم به هنرستانها، پروژه ملی احیا و تقویت تربیت معلم و تراز شدن بازنشستگان آموزش و پرورش با دانشجومعلمان جذب شده در دانشگاه فرهنگیان و پروژه ملی ایمان، امید و خودباوری با عنوان طرح شهید صدرزاده که حرکت واقعی برای احیای امور تربیتی است. پروژه چهارم، پروژه ملی انسداد مبادی بیسوادی و پروژه ملی پنجم طرح ملی فضای آموزشی، معلم سوم است.
وزیر آموزش و پرورش پروژه ششم را تهیه لایحه تقویت مدارس دولتی و پروژه هفتم را طرح ملی ارزشیابی و تضمین کیفیت اعلام کرد و افزود: هر مدرسه مانند یک ایران بزرگ است و نگهدارنده و پرورش دهنده گرانبهاترین سرمایه کشور یعنی فرزندان ما هستند و امروز اقتدار کشور در مدرسهها رقم می خورد.
دیدگاه خود را بنویسید