جوانان داوطلب هندی می‌توانند نوۀ پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های تنها شوند
 سازمان  Goodfellows (همراهان خوب) در هند که با همت سه جوان تأسیس شده است، جوانان داوطلب را با پدربزرگ‌ها و مادربزرگ­‌های تنها آشنا می‌کند و برای وقت‌گذراندن آن‌ها برنامه‌ریزی ارائه می‌دهد. این معاشرت موجب می‌شود سطح کیفیت زندگی و روحیه شهروندان سالخورده هند تغییر کند و جوانان نیز از تجارب نسل‌های قبل از خود مطلع شوند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سازمان  "Goodfellows" (همراهان خوب) توسط "شانتانو نایدو"، "نیکی تاکور"، و "گارگی ساندو"، سه جوان هندی از بمبئی که همگی عاشق معاشرت با پدربزرگ­ ها و مادربزرگ‌ها هستند، تأسیس شد. امروز آن‌ها تیمی متشکل از 65 مرد و زن جوان بین 18 تا 24 سال دارند و 400 پدربزرگ و مادربزرگ برای این برنامه ثبت­ نام کرده‌اند. مؤسسان این برنامه می‌گویند "ما با پدربزرگ‌ها و مادربزرگ­‌های زیادی برخورد کرده­‌ایم که می‌گویند احساس تنهایی می­‌کنند و به غیر از چند نفر از افراد خدماتی، زنگ در منزلشان هرگز به صدا در نمی ­آید. اما حالا وضعیت در حال تغییر است. این سالمندان در روزهای تعیین‌شده هفته که باید با "همراهان خوب" خود ملاقات کنند، امیدوار و هیجان‌زده هستند.

«شانتانو نایدو» که رهبری تیم استخدام را بر عهده دارد یک مصاحبه اساسی با پدربزرگ و مادربزرگ‌ها و نوه‌های داوطلب انجام می‌دهد تا توانایی‌های شناختی و مهم‌تر از آن، علایق‌شان را بسنجد تا آن‌ها را با یک "همراه خوب" که به همان چیزها علاقه دارد جفت کند. 

 روزنامه "The Better India" با دو جوان 23 و 24 ساله مصاحبه کرده که داوطلبانه برای این برنامه با پدربزرگ­‌ها همراه شده‌ا­ند. آن‌ها می­‌گویند که نمی­‌توان گفت در طول هر روز چه اتفاقی قرار است با پدربزرگ یا مادربزرگ­‌ها پیش آید. برای مثال یکی از آن‌ها متوجه شد که پدربزرگی به یک جفت صندل جدید نیاز دارد و به همین دلیل به مدت سه‌ساعت با او به خرید رفت تا کفش مناسبش را پیدا کند. یکی از این دو جوان می­ گوید "در پنج ماه گذشته که نوه یک پدربزرگ بوده، مشتاقانه منتظر معاشرت با او بوده است. این پدربزرگ لحظات سختی را پشت سر گذاشته است، اما می­ گوید تصمیم گرفته که روی قسمت­‌های زیبای زندگی‌اش تمرکز کند. او به من انگیزه داده است که لحظاتی را که زندگی را شاد می­‌کند، نگه دارم.»

یکی از مادربزرگ‌ها نیز خود را خوش‌شانس‌ترین بانوی جهان می‌نامد، زیرا "همراه خوبِ" او شنونده‌ای آشنا با فناوری و با حافظه خوب است. این همراه خوب، شروع به نوشتن خاطرات این زن 81 ساله کرده و او را به وجد آورده است. 

از آنجا که در برخی موارد، همراه‌شدن تا سال‌های باقی‌مانده عمر پدربزرگ یا مادربزرگ ادامه پیدا می­‌کند، در این مواقع، "همراه خوب" تشویق می‌شود که برای بازیابی توان و انرژی خود مرخصی بگیرد و در صورت نیاز از سلامت روان خود نیز مراقبت کند.

منبع: www.goodnewsnetwork.org

گزارش از دکتر مینا خاکی


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...