به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، علیرضا باوی؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان در دوره آموزشی ارتقای مهارت و همافزایی ویژه مؤسسات خیریه که به همت آکادمی خیر ایران برگزار شد، گفت: خیرین در تمامی حوزههایی که مردم در اجتماع با آن سرکار و دارند، فعال هستند از این رو به دلیل اهمیت موضوع و با محوریت قرار دادن تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، جذب مشارکتهای مردمی، فعالان اجتماعی و نهادهای فعال در اجتماع در مجمع خیرین برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان خوزستان امری ضروری است.
وی افزود: در حال حاضر بهرهمندی از ظرفیت خیرین و نهادهای مردمی با هدف حفظ استحکام خانواده زندانیان، ساماندهی امور مرتبط با کودکان طلاق و بهبود فضا و تجهیز مرکز ملاقات فرزندان طلاق مورد غفلت واقع شده است.
باوی گفت: اهتمام نهادها و سازمانهای متولی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی در خصوص نهاد خانواده با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی حوزه خانواده نیازمند کار اجرایی و عملیاتی است، این در حالی است که استفاده از ظرفیتهای خیرین فقط در حوزه کمکهای مادی نیست. در طرح «خیرین پیشگیری» سعی میشود از ظرفیت خیرین به گونهای استفاده شود تا شاهد اثربخشی فعالیتهای خیرین پیشگیری در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی باشیم.
وی افزود: راهاندازی مرکز ملاقات کودکان طلاق یک وظیفه قانونی است اما جلب مشارکت خیرین در زمینه تجهیز و بهبود امکانات و همچنین جلب همکاری افراد معتمد و ذینفوذ در ارتقای شرایط اجتماعی این مراکز بدون تردید در کاهش آسیبهای حوزه خانواده اثرگذار است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان گفت: بر اساس بند ۵ اصل ۱۵۶ قانون اساسی و ماده ۶۶ قانون آئین دادرسی کیفری و دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه، برای پیشگیری از جرم و کاهش آسیبهای اجتماعی باتوجه به جمعیت بالای زندانیان و خانوادههای ایشان و خطر افتادن در چرخه جرم مجدد به علت مشکلات مالی، شغلی، خانوادگی و مجرم شدن افراد خانواده زندانیان، استفاده از ظرفیتهای مختلف خیرین در جهت کاهش آلام و مشکلات زندانیان در پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی امری ضروری است.
منبع: خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان
دیدگاه خود را بنویسید