16 اسفند 1403
می‌خواهیم مهربانی را بخشی از زندگی روزمره‌مان کنیم
حمیدرضا عسگری؛ سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خیر ایران دربارۀ اهداف اکران تصاویر نیکوکارانه بر بیلبوردهای شهری در قالب پویش «هرکس، هرجا، هرطور» گفت: نشان دهیم که هر کسی در هر جایی که هست، به هرشکلی که بخواهد می‌تواند نیکوکار باشد و مهربانی را بخشی از زندگی روزمره‌اش کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حمیدرضا عسگری؛ سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خیر ایران دربارۀ پویش «هرکس، هرجا، هرطور» سخن گفت که حاصل آن در ادامه از نظر می‌گذرد:

1-پویش «هرکس، هرجا، هرطور» چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

این پویش به دنبال این است که نشان دهد نیکوکاری در امور روزمره جاری است و برنامه‌ریزی و تکلف شرط لازم نیکوکاری نیست. این پویش می‌خواهد یک پیام ساده اما قشنگ به همه برساند: نیکوکاری فقط کارهای بزرگ محدود نمی‌شود بلکه در هر لحظه از زندگی روزمره می‌توانیم کار خیر انجام دهیم. مثلا وقتی به کسی در عبور از خیابان کمک می‌کنیم، وقتی به کسی که تشنه است آب می‌دهیم و یا حتی وقتی لبخند را به کسی هدیه می‌کنیم، نیکوکاری کرده ایم. 

 ما با قراردادن اینجور تصاویر بر سازه‌های تبلیغاتی شهر تهران می‌خواهیم نشان دهیم که هر کسی در هر جایی که هست، به هرشکلی که بخواهد می‌تواند نیکوکار باشد همانطور که مرکز فرهنگ نیکوکاریِ خیر ماندگار نیز شعار خود را «هر ایرانی، یک نیکوکار» انتخاب کرده است. نیازی به برنامه‌ریزی‌های عجیب و غریب و موقعیت‌های خاص هم نیست، فقط کافی است مهربانی را بخشی از زندگی روزمره‌مان کنیم، می‌خواهیم این حس را در دل همه ایجاد کنیم که نیکوکاری، نزدیکتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنیم!

2-همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران با مرکز فرهنگ نیکوکاریِ خیرماندگار و دبیرخانۀ جشنواره ملی عکس نیکوکاری چگونه شکل گرفت؟

داستان این همکاری از یک علاقۀ مشترک شروع شد؛ سازمان زیباسازی شهرداری تهران و مرکز فرهنگ نیکوکاریی خیر ماندگار هر دو دلشان می‌خواست که نیکوکاری را به شکل تازه و ملموس به مردم نشان دهند. از نشان دادن های تکراری و شیوه‌های از مُدافتاده فراری بودیم. برای همین دور هم جمع شدیم و چندین جلسه حضوری و آنلاین گفت‌وگو کردیم که خوب و پربار بود. در این جلسات به این فکر کردیم که چطور می‌توانیم این پیام را به بهترین شکل ممکن، به مردم برسانیم. یک روز به این نتیجه رسیدیم که این بیلبوردهای شهر، با آن همه رهگذری که هر روز از جلویشان رد می‌شود، یک جای عالی برای نمایش تصاویر نیکوکارانه است. به این شکل، پویش «هرکس، هرجا، هرطور» به دنیا آمد. ترکیب ایده‌ها و منابع باعث شد این پروژه جان بگیرد و به نظر من، تبدیل به یک کار قشنگ و تأثیرگذار بشود. 

3- چه ابزارهایی برای بازخوردگرفتن از شهروندان نسبت به این پویش دارید؟

ما مشتاقیم که نظر مردم تهران را دربارۀ این پویش بدانیم. برای همین مثل همیشه راه‌های مختلفی داریم که می‌توانند در مورد این پویش و سایر پویش‌های شهری اظهار نظر کنند، از جمله تماس با سامانه‌ی ۱۳۷ و یا ارسال پیام به شبکه‌های اجتماعی سازمان زیباسازی شهر تهران. علاقه‌مندان می‌توانند حس خود را از دیدن این تصاویر بیان و چنانچه انتقادات و یا پیشنهاداتی دارند، مطرح کنند. 

4- آیا باز هم به پویش‌هایی با محتوای نیکوکارانه ورود خواهید کرد؟

قطعاً، سازمان زیباسازی شهرداری تهران از هر پروژه‌ای که بتواند حس خوب نیکوکاری را در دل مردم زنده کند، حمایت می‌کند، آغوش ما همیشه به ایده‌های خلاقانه باز است و اگر باز هم بتوانیم با پویشی مشابه پویش فعلی، مهربانی و بخشندگی  را در شهر نشان دهیم، حتماً این کار را خواهیم کرد. فقط باید توجه داشت که جذابیت برای ما شرط اول پذیرش طرح‌ها و اکران آن‌هاست. 


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...