به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، «رئا اوکه»، دختر سیزدهسالۀ اهل انگلستان که در ششسالگی به سرطان خون مبتلا شد، دورهای طولانی را در بیمارستان گذراند و اغلب به دلیل بیماری فردی منزوی بود. کارکنان بیمارستان تمام تلاش خود را میکردند تا به کمک جعبههایی پر از اسباببازیها و دیگر فعالیتها او را سرگرم کنند، در عوض رئا تصمیم گرفت تا این محبت آنها را در طول پنجسال دورۀ درمانش جبران کند. رئا با ارائه صدها اسباببازی به این بیمارستان که در مبارزه با سرطان خون از او مراقبت کرده بود، مرخص شد.
رئا با همراهی مادرش کارلی، یک لیست علاقهمندی آنلاین راهاندازی کرد که از طریق تبلیغ آن در رسانههای اجتماعی، 270 هدیه از سوی خانواده، دوستان و دیگران اهدا شد. رئا که برای پنج سال در این بیمارستان بستری بود، اینجا را خانه خودش میدانست. طبق گفته مادر رئا آنها زمان بیشتری را با این بخش از بیمارستان، پرسنل و بیمارانش سپری کردند تا خانواده خودشان! همه واقعاً خوب بودند و تمام تلاش خود را کردند تا رئا سرگرم و شاد بماند.
کودکانی که تحت شیمی درمانی قرار میگیرند به دلیل خطر ابتلا به عفونت نمیتوانند از اسباببازیهای خود در اتاق بازی بیمارستان استفاده کنند، در عوض به وسایل جدید و بازنشده نیاز دارند. ایده رئا تلاشی برای کمک به این مشکل کودکان سرطانی بود.
پرستار اصلی بخش مراقبتهای مشترک انکولوژی اطفال این بیمارستان میگوید: «من سالهاست که رئا را میشناسم، از زمانی که سرطانش تشخیص داده شد. دیدن این که او اکنون به این خوبی عمل میکند، بسیار عالی است. تلاشی که او انجام داده فوقالعاده است. رئا به این فکر کرده که بچههای دیگر دوست دارند چه چیزی ببینند و چه چیزی برای آنها مفید است. رئا در سال 2020 پیش از همهگیری کرونا نیز هفتاد اسباببازی به کودکان سرطانی اهدا کرده بود."
موسسه خیریه «اپسوم و سنت هیلیر» یک لیست علاقهمندیها در آمازون دارند. این لیست برای کودکانی که در بیمارستان اپسوم و بیمارستان کوئین مری نگهداری میشوند، در نظر گرفته شده است تا بتوانند اسباببازیهای مورد علاقۀ خود را انتخاب کنند. ایده رئای سیزدهساله، الهامبخش چنین فعالیتی بوده است.
اینکه کودکان بتوانند نیکوکاری را تجربه کنند و از کودکی به انجام کارهای خیرخواهانه خو بگیرند، آموزهای است که تعالیم دینی به آن تأکید کردهاند. در حدیثی از حضرت امام رضا (ع)، امام هشتم شیعیان آمده است: کودک را ترغیب کن که با دست خودش صدقه بدهد، اگر چه به اندازه تکهنانی یا یک مشت چیز اندک باشد؛ زیرا هر چیزی که در راه خدا داده میشود، هر چند کم، اگر با نیت پاک باشد زیاد است. میزان الحکمه، ج1، ص 108؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حوزه).
منبع خبر اصلی: ایندیپندنت
گزارش از دکتر مینا خاکی و مجتبی اصغری
دیدگاه خود را بنویسید