به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، با ادامه افزایش هزینههای زندگی، شمار فزایندهای از استرالیاییها برای دریافت کمکهای اساسی به سازمانهای خیریه روی میآورند. با افزایش تقاضا برای خدمات خیریه، برخی از خیریهها نیز با چالشهایی در حفظ فعالیتهای خود مواجهاند. نظرسنجی «شورای اجتماعی استرالیا»(Community Council for Australia) که خود یک سازمان خیریه است نشان میدهد که یکسوم خیریههای استرالیایی ممکن است در سال ۲۰۲۵ به دلیل افزایش تقاضا و هزینههای عملیاتی، خدمات خود را کاهش دهند.
روند روبهرشد ناامنی غذایی، سازمانهای خیریه «بانک غذا» را نیز با چالشهایی روبهرو ساخته است. گزارش اخیر بانک غذا در استرالیا نشان میدهد که ۳.۴ میلیون خانوار اکنون با مشکلاتی در زمینه دسترسی به غذای کافی، ایمن و مغذی مواجه هستند که نقش حیاتی سازمانهای خیریه را در رسیدگی به این چالشها تقویت میکند.
هفته گذشته، استرالیا آخرین شاخص قیمت مصرفکننده را منتشر کرد که نشان میدهد رقم سالانه در سه ماهه گذشته، ۲.۴ درصد بوده و کمتر از پیشبینیها است. با نزدیک شدن به انتخابات فدرال، هر دو حزب بزرگ، سیاستهای خود را در زمینه هزینه زندگی به رأیدهندگان ارائه میدهند. حزب کارگر اعلام کرده است که مالیاتها را کاهش و هزینههای مراقبت از کودکان را پایین میآورد، درحالیکه حزب لیبرال وعده کاهش تورم از طریق محدود کردن هزینههای دولتی را میدهد.
کشیش «بیل کرو»، بیش از 40 سال در بخش خیریه و توزیع غذای رایگان، فعالیت میکند، او یک رستوران سیار توزیع غذا در سیدنی و یک بنیاد خیریه با نام خود دارد که با خدمات داوطلبانه اداره میشود. کرو در رابطه با مشکلات خیریهها در استرالیا میگوید: مسکن مشکل عمده مردم در این کشور است و حمایت از افرادی که با ناامنی غذایی و مشکلات مالی مواجهاند، بیشترین نیازمندی مردم به مسائل خیریه را شامل میشود.
از نظر وی و داوطلبان بنیاد خیریه غذایی کرو، جنگ بین غذا و دارو، غذا و اجاره، غذا و وسایل مدرسه است و تقاضای روبهرشد برای کمکهای غذایی، نشاندهنده یک روند نگرانکننده است که خانوادهها را در سراسر استرالیا تحت تأثیر قرار میدهد و نشاندهنده چالشهای جدی است که بار آن بر دوش خیریهها و دولتها نیز سنگینی میکند.
درحالیکه نیاز به خدمات خیریه به طور فزایندهای در حال افزایش است، توجه به مسائل اساسی مانند مسکن و تأمین مالی این خدمات برای آیندهای پایدار، ضروری به نظر میرسد. افزایش وابستگی به خیریهها برای نیازهای اساسی، اهمیت حیاتی این سازمانها را در جوامع روشن میسازد که به عنوان یک شبکه ایمنی ضروری برای افراد و خانوادههایی که با چالشهای ناشی از بحران مربوط به هزینههای زندگی روبهرو هستند، عمل میکنند.
منابع:
دیدگاه خود را بنویسید