به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، مهدیه نصیری؛ تسهیلگر اجتماعی و داور بخش نیکوکاری جشنواره بینالمللی فیلم فجر در حاشیۀ برگزاری این جشنواره اظهار کرد: نیکوکاری از آن دست مفاهیم و مضامینی است که با مصادیق زیادی میتوان آن را تعریف کرد ولی من فکر میکنم مخرج مشترک همۀ آنها از جایی شروع میشود که آدم ها شروع میکنند به توجهکردن و دیدنِ «دیگری» و تلاش میکنند تا رنج دیگری را کم کنند و وضعیت را بهبود ببخشند.
وی با بیان اینکه این «دیگری» گاهی میتواند خانواده و یا افراد محله، هموطنها و یا محیط زیست باشد، اظهار کرد: این تلاش و کنش معنادار و اثرگذار را که نسبت به دیگری انجام میشود، میتوانیم نیکوکاری تعریف کنیم.
نصیری در پاسخ به این سؤال که چه معیارهای فنی و محتوایی برای انتخاب بهترین فیلم از نگاه نیکوکاری دارید، گفت: از نظر فنی قاعدتاً سینماگرانی که در تیم داوری ما هستند صلاحیت بیشتری برای نظردادن دارند اما از نظر محتوایی برای من فیلمی میتواند روایتی از نیکوکاری داشته باشد، که من مخاطب را به نیکوکاری دعوت کند و وقتی از سالن سینما بیرون میآیم علاقهمند باشم تا از رنج دیگری کم کنم.
این تسهیلگر اجتماعی تصریح کرد: در تعدادی از فیلمهایی که طی روزهای اخیر مشاهده کردیم، مضامین نیکوکارانه پررنگ است. باید در تیم داوری صحبت کنیم و نظرات را تجمیع کنیم و ببینیم کدام فیلم چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ محتوایی میتواند بهترین اثر از نگاه نیکوکاری باشد.
نصیری در پایان گفت: به اینکه به عنوان داور در بخش نیکوکاری جشنواره فجر حضور دارم، افتخار میکنم و امیدوارم تمام تجربه و تلاش خودم را پای کار بیاورم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم.
دیدگاه خود را بنویسید