به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، بابک خواجه پاشا، نویسنده، کارگردان و داور بخش نیکوکاری جشنواره بینالمللی فیلم فجر در حاشیۀ برگزاری این جشنواره اظهار کرد: هر کنشی که باعث بشود خیری به انسان برسد و زیست او را بهبود ببخشد و یا موجب بازیابی اخلاقیات او شود و نیز هر خیری که به محیط زیست برسد، یک عمل نیکوکارانه است.
وی دربارۀ شاخصهای داوری اظهار داشت: ما در داوری سعی میکنیم ببینیم فیلم چه تاثیری میتواند بر جامعه داشته باشد و فیلم چگونه توانسته است عنصر نیکوکاری را به دور از شعار در خود جای بدهد. خوشبختانه در جشنواره امسال، فیلمهایی را میبینیم که این فعل را به نحو احسن انجام دادهاند.
این نویسنده و کارگردان سینما تأکید کرد: وقتی عنصر نیکوکاری در یک جامعه تقویت میشود قطعاً آن جامعه، جامعهای جذابتر و زیباتر میشود.
وی درباره چگونگی حضور خود در داوری بخش نیکوکاری اظهار داشت: وقتی دوستان مرکز فرهنگ نیکوکاری با بنده تماس گرفتند و طرح موضوع کردند، بسیار افتخار کردم و سریعاً پذیرفتم به تبع اینکه شاید با حس و حال خودم و فیلم هایی که میسازم خیلی قرابت دارد و جای این جایزه در بخش های سینمایی خالی بود.
خواجهپاشا در پایان تصریح کرد: امیدوارم کاری کنیم که نیکی هر چه بیشتر در جامعه ما طنینانداز شود.
گفتنی است مرکز فرهنگ نیکوکاریِ خیر ماندگار (وابسته به بنیاد خیریه راهبری آلاء)، با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری در جامعه و اعتلای ظرفیت هنر و سینما برای توجهدادن به مضامین خیرخواهانه، طراح و حامی این جایزه است و برای دومین سال متوالی به بهترین اثر از نگاه نیکوکاری، در بخش «تجلی اراده ملی» جشنواره بینالمللی فیلم فجر، جایزه اهدا میکند.
گفتوگو از غلامرضا صفرزاده
دیدگاه خود را بنویسید