جایزه شفافیت خیریه‌ها در سنگاپور: «بنیاد اجتماع سنگاپور» برای چهارمین بار برنده شد
دولت سنگاپور در دهه اخیر به منظور ترویج استانداردهای حکمرانی خوب، اجرای شیوه‌های مناسب برای افزایش اعتماد عمومی، توانمندسازی و مشاوره، «شورای خیریه‌» را به وجود آورده است. یکی از ابتکارات شورای خیریه، اعطای «جایزه شفافیت خیریه‌ها» است که برای چهارمین سال متوالی به «بنیاد اجتماع سنگاپور»(Community Foundation of Singapore) تعلق یافت.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، «بنیاد اجتماع سنگاپور»(CFS) جایزه «شفافیت خیریه» (CTA) 2024 را برای چهارمین سال متوالی در سنگاپور از آن خود کرد. جایزه شفافیت خیریه، توسط «شورای خیریه‌» در سنگاپور برای سازمان‌هایی که استانداردهای بالای شفافیت را رعایت می‌کنند اعطا می‌شود.

 در مراسم اعطای این جایزه در ماه جاری «کاترین لوه»، مدیرعامل بنیاد اجتماع سنگاپور، جایزه را که نشان‌دهنده‌ تعهد به شفافیت، پاسخگویی و حکمرانی نمونه در بخش خیریه است را به نمایندگی از سازمانش دریافت کرد. شورای خیریه سنگاپور در سال 2016 جوایز شفافیت خیریه (CTA) را به عنوان بخشی از یک طرح گسترده به نام «جوایز حکمرانی خیریه‌ها»، پایه‌گذاری کرد. 

 هدف از اعطای این جایزه ترویج حکمرانی خوب در بخش خیریه با قدردانی از کار خوب موسسات خیریه و در عین‌حال الهام‌بخشی برای خیریه‌ها است تا بتوانند با شیوه‌های نوین شفافیت و حکمرانی خوب در سازمان‌های خود آشنا شوند. ارزیابی شرکت‌کنندگان در این جایزه، بررسی میزان رعایت استانداردهای شفافیت در یک سازمان است.

بنیاد اجتماع سنگاپور (CFS)

 بنیاد اجتماع سنگاپور (Community Foundation of Singapore) قدیمی‌ترین و پیشروترین بنیاد اجتماعی خیریه در سنگاپور است. این بنیاد با گردهم آوردن اهداکنندگان، موسسات خیریه و مشاوران، تلاش دارد تا کمک‌های خیریه را تاثیرگذارتر کند. این بنیاد، به یک مرکز اصلی برای ترویج، تسهیل‌گری و توامندسازی امور خیریه و نیکوکاری تبدیل شده و مقصدی برای خدمات مشاوره نیکوکاری و تاثیرگذاری بر اهداف اهداکنندگان، است. این بنیاد با مشارکت موسسات خیریه، سازمان‌های دولتی و پژوهشگران، فرصت‌ها و ابتکارات را شناسایی کرده و آن را توسعه می‌دهد.

شواری خیریه سنگاپور (Charity Council)

 شورای خیریه سنگاپور در سال 2007 تأسیس شد و اعضای این شورا برای هر دوره، توسط وزیر فرهنگ، جامعه و جوانان این کشور منصوب می‌شوند. وظیفه این شورا، ترویج استانداردهای حکمرانی خوب، اجرای شیوه‌های مناسب برای  افزایش اعتماد عمومی، توانمندسازی و مشاوره است. شورای خیریه در این کشور به ایجاد قابلیت‌های حکمرانی موسسات خیریه کمک می‌کند تا آنها بتوانند خود را با مقررات و  استانداردهای پاسخگویی بیشتر هماهنگ کنند. شورا یک «کمیسری امور خیریه» (COC) دارد که مسائل کلیدی، نظارتی و اداری را هماهنگ می‌کند.

 ترکیب شورا متشکل از 15 عضو از جمله رئیس است. 12 نفر در بخش‌های حسابداری و حسابرسی، حاکمیت شرکتی، قانون، رسانه و فناوری اطلاعات به انجام وظیفه می‌پردازند و بر امور داوطلبانه و خیریه در زمینه‌های مختلفِ خیریه مانند هنر و میراث، جامعه، آموزش، بهداشت و خدمات اجتماعی مشارکت و نظارت دارند و 3 عضو دیگر نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و وزارت توسعه اجتماعی و خانواده هستند.

منبع:

Community Foundation of Singapore




لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...