به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، موسسه مردمنهاد «فید یو کی»(Feed UK) بر اساس گزارشی که «سازمان رقابت و بازار »(CMA) انگلستان مبنی بر ناعادلانه بودن قیمت شیرخشک در انگلستان منتشر کرده است، خواستار تغییرات اساسی در مدیریت توزیع، تولید و قیمتگذاری است و صنعت شیر خشک را در انگلیس سیستمی شکسته یا ناعادلانه مینامد. این خیریه تلاش دارد تا فشارهای مالی بر والدین در تهیه شیرخشک کاهش یابد و تولید و توزیع شیرخشک به گونهای اجرا شود تا همه محصولات با قیمت یکسان و کیفیت بالا تولید و به بازار عرضه شوند.
«کلر مورفی»، یکی از مدیران این موسسه میگوید: افزایش هزینههای شیرخشک نوزادان در سالهای اخیر به کسانی ضربه زده است که کمترین توانایی مالی را دارند. ما میدانیم که برخی از مادران برای خرید مارکهای ممتاز فداکاری میکنند، به این دلیل که معتقدند این برندها برای نوزادانشان بهترین است و احساس گناه یا عذاب وجدان به خاطر شیر ندادن با شیر مادر یا نخریدن شیرخشک گرانقیمت، والدین را تحت فشار قرار میدهد که باید تمام شود.
فید یو کی از دولت انگلیس خواسته است تا برای عادلانه کردن توزیع، قیمت و مدیریت تولید وارد شود و کارخانههای تولید شیرخشک را برای تهیه محصول با کیفیت و با قیمت یکسان تحت فشار بگذارد زیرا بر اساس گزارشهای میدانی این خیریه و در مصاحبه با مادران در هنگام خرید شیرخشک، میزان عذاب وجدان مادران در تهیه شیرخشک، باورنکردنی است.
یافتههای مطالعاتی این خیریه نشان داد که مادران در مواجه با قیمتهای متفاوت با خود کلنجار داشته و میپرسند: آیا گرانترین را میخرم چون بهتر است یا ارزانتر بخرم تا مقداری پول پس انداز کنم؟ آیا تفاوتی بین این دو وجود دارد؟ خیریه در تحقیقات خود، همچنین به این نتیجه رسید که انتخاب میان شیرخشک ارزان و گران برای مادران بسیار رنجآور است.
یکی از مصاحبهشوندگان به خیریه فید کی گفته است: شما هیچ ایدهای ندارید که برای یک مادر چه دنیای ترسناکی است اگر فکر کند نمیتواند شیرخشک خوب برای نوزادش تهیه کند. در بخش دیگری از گزارش آمده است که گاها برخی از مادران برای تهیه محصول بهتر در فروشگاهها دست به سرقت شیرخشک میزنند. خیریه در گزارش خود از دولت انگلیس خواسته است تا وارد عمل شود و قیمت شیرخشک را در این کشور یکسانسازی کند.
خیریهای برای غذا
خیریه فید یو کی، برای گرسنه نماندن افراد تلاش میکند. این خیریه برای مبارزه با گرسنگی از طریق مشارکتهای منطقهای و محلی برای مبارزه با گرسنگی فعالیت دارد و ائتلافی از سازمانهای محلی، خیریهها، گروههای اجتماعی، مدارس، مقامات محلی، شرکتهای خصوصی و دیگران را گرد هم آورده است تا اقدام مشترکی برای کمک به حذف گرسنگی و علل ریشهای آن انجام دهند.
این خیریه با استفاده از «چارچوب ملی برنامه غذا و تغذیه در انگلیس» که از سوی دولت تهیه شده است، در چهار حوزه تامین غذا یعنی کلوپهای غذای مقرونبهصرفه، تامین غذای سالم، بانکهای غذا و فقرزدایی، کار میکند. فید یو کی برای رسیدن به اهدافش یک شبکه ملی برای به اشتراک گذاشتن دانش، تبادل تجربیات خوب و شناسایی و اقدام در مورد مسائل مشترک به وجود آورده و به این نتیجه رسیده است که بسیاری از علل اصلی گرسنگی باید از طریق تغییر در سیاستها و قوانین در سطح ملی مورد توجه قرار گیرند.
منابع:
دیدگاه خود را بنویسید