نمایشگاه عکس نیکوکاری، الهام‌بخش و شوق‌انگیز است
حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری، مدیر مرکز خیر ماندگار در بازدید از نمایشگاه نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری که در محل خانه هنرمندان ایران برپاست، اظهار کرد: این نمایشگاه، الهام‌بخش و شوق‌انگیز است. ما باید به هم یاد بدهیم که تنها زندگی نمی‌کنیم و باید در کنار دیگران به ساختن یک زندگی بهتر و رسیدن به آرمان‌هایمان فکر کنیم.

  به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری، مدیر مرکز خیر ماندگار و قائم‌مقام مدیرعامل بنیاد خیریۀ راهبری آلاء، در بازدید از نمایشگاه نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری که این روزها در محل خانه هنرمندان ایران، گالری استاد مرتضی ممیز برپاست، در گفت‌وگو با خبرنگار خیر ایران به اهمیت پیوند هنر و نیکوکاری پرداخت و این نمایشگاه را بستری مؤثر برای ایجاد انگیزه در مخاطبان دانست. 

 ملانوری با اشاره به نقش هنر در ایجاد تحولات مثبت در جامعه گفت: ذات هنر ایجاد خلق‌های تازه است که در انسان‌ها انگیزه شوق و حرکت ایجاد می‌کند. فرقی نمی‌کند که این هنر از جنس عکاسی باشد یا شعر و ادبیات یا دیگر هنرها. نمایشگاهی با موضوع نیکوکاری، به دلیل تأثیر عمیقی که بر همه قشرها و گروه‌های جامعه دارد، بسیار ارزشمند است. نیکوکاری ویژگی‌ای انسانی و الهی است که در آن نه دسته‌بندی‌های سیاسی، نژادی یا مذهبی مطرح است و نه تقسیم‌بندی‌های قومی.

 وی در ادامه درباره محتوای نمایشگاه اظهار داشت: عکس‌هایی که در این نمایشگاه به نمایش درآمده‌اند، از چند جنبه به موضوع نیکوکاری پرداخته‌اند. بخشی از آثار به مسائل اجتماعی نظیر محیط زیست، حاشیه‌نشینی و کودکان محروم از تحصیل اشاره داشتند و تلاش کرده‌اند در مخاطب انگیزه‌ای برای تلاش جهت رفع این مشکلات ایجاد کنند. دسته دیگری از عکس‌ها جلوه‌های تازه‌ای از نیکوکاری را به نمایش گذاشته‌اند که شاید مرسوم نباشند، اما پیام آن‌ها این است که نیکوکاری به اندازه وسعت زندگی انسان گسترده و متنوع است و هر فرد در هر شغل و جایگاهی می‌تواند به این امر بپردازد.

 ملانوری همچنین به وجود آثار الهام‌بخش نیکوکاری در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دسته‌ای از عکس‌ها نیز به طور کلی به الهام‌بخشی در زمینه نیکوکاری پرداخته‌اند که نیاز است برای این بخش بیشتر تلاش شود. ما باید به هم یاد بدهیم که تنها زندگی نمی‌کنیم و باید در کنار دیگران به ساختن یک زندگی بهتر و رسیدن به آرمان‌هایمان فکر کنیم.

 وی در پایان برگزاری نمایشگاه را تحسین کرد و افزود: برای اولین جشنواره عکس نیکوکاری، این نمایشگاه بسیار شوق‌انگیز بود. انتخاب آثار، دسته‌بندی عکس‌ها در گرایش‌های مختلف، داوری‌های مستقل و توجه به بخش کودکان و نوجوانان از ویژگی‌های برجسته این رویداد بود. امیدوارم این نمایشگاه در دوره‌های بعدی نیز استمرار یابد و با مشارکت هنرمندان بیشتر، بتوانیم این جریان را به سمت تعامل با حرکت‌های هنری جهانی سوق دهیم؛ چرا که نیکوکاری یک دغدغه جهانی است.

 گفتنی است نمایشگاه نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری که در آن آثار برگزیده این جشنواره به نمایش درآمده است، جمعه، ششم مهرماه  1403 با حضور پرشور اهالی خیریه، فعالان اجتماعی و هنرمندان در محل خانه هنرمندان ایران، گالری استاد مرتضی ممیز گشایش یافت. 

 در  این نمایشگاه که تا روز دوشنبه 16 مهرماه، از ساعت 13 تا 20 دایر است،  148  عکس برگزیده، از مجموع سه هزار و 864 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره که  صحنه‌هایی درخشان از نیکوکاری و انسانیت را به تصویر کشیده‌اند، به نمایش  درآمده‌اند. این آثار در چهار بخش مستند ( در قالب تک‌عکس و مجموعه‌عکس)  هنری معاصر (در قالب مجموعه‌عکس)، ویژه افراد دارای معلولیت و کودک و  نوجوان ارائه می‌شوند.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...