تلاش «محک» برای پيش‌آگهی، تشخيص و درمان سرطان کودکان با جلسات «ژورنال کلاب»
مرکز تحقیقات جامع سرطان كودكان محک، با هدف ارتقای دانش پزشکان متخصص محک  در حوزه سرطان کودک، برگزاری جلسات «ژورنال کلاب» را از سال 1402 در دستور  کار خود قرار داده است؛ جلساتی که گزارش‌های حاصل از آن، جهت بررسی و اظهار  نظر در اختیار دانشگاه علوم پزشكی شهيدبهشتی و وزارت بهداشت درمان و آموزش  پزشكی قرار می‌گیرد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، مرکز تحقیقات جامع سرطان كودكان محک، با هدف ارتقای دانش پزشکان متخصص محک در حوزه سرطان کودک، برگزاری جلسات «ژورنال کلاب» را از سال 1402 در دستور کار خود قرار داده است؛ جلساتی که گزارش‌های حاصل از آن، جهت بررسی و اظهار نظر در اختیار دانشگاه علوم پزشكی شهيدبهشتی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی قرار می‌گیرد.

 در جلسات ژورنال کلاب که با حضور پزشکان، متخصصان و پژوهشگران برگزار می‌شود، آخرین دستاوردها و مقالات ارائه‌شده در حوزه سرطان کودک، توسط يكي از همكاران ارائه می‌شود و با مشاركت ساير حضار درباره آن بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد. 

 تشکیل هسته‌های علمی در بخش‌های مختلف مرکز تحقیقات جامع سرطان كودكان محک، ایجاد زمینه برای تبادل‌نظر متخصصان داخلی و خارجی محک، شناسایی قابلیت‌های موجود درمان سرطان کودکان، برقراری ارتباط و همکاری با دانشگاه‌ها و سایر مراجع علمی، به اشتراک گذاشتن ظرفيت‌های موجود، ارتقای سطح کیفی پروژه‌های تعریف‌شده به واسطه نقد و ارزیابی در یک جمع تخصصی، گسترش و توليد دانش و نوآوری برای درمان سرطان کودکان، تشویق کادر درمان به افزایش تحقیقات، افزايش مطالعات تخصصی و به روز در كادر درمان و تعریف پروژه‌های مختلف در حوزه سرطان کودکان را می‌توان مهم‌ترین دلایل تشکیل جلسات ژورنال کلاب در محک دانست؛ از 14 جلسه برگزارشده در سال گذشته، 3 پروپوزال با موضوعات تخصصی در حوزه كودكان مبتلا به سرطان تعریف شد. 

 جلسات ژورنال کلاب به متخصصان و پزشکان کمک می‌کند تا بیاموزند و مهارت‌های خود را ارتقا دهند. همچنین این جلسات زمینه ارتقای مهارت‌های تحقیق و آشنایی با جدیدترین مقالات علمی را فراهم می‌کند؛ اهمیت این جلسات و بازخورد دریافت شده از آن، زمینه برنامه‌ریزی جهت برگزاری 11 جلسه در سال 1403 را فراهم کرده است. 

 مرکز تحقیقات جامع سرطان كودكان محک کوشیده است تا با برگزاری جلسات آموزشی با رویکرد درمان چندتخصصی، نقش مؤثری برای درمان سرطان کودکان در ایران و ارائه برنامه‌های به روز تشخيصي و درمانی ایفا کند.

پی‌نوشت: پیش‌آگاهی (به انگلیسی: Prognosis)  یکی از واژگان پزشکی است که برای بیان پیش‌بینی آینده یک بیماری به کار  می‌رود. در حقیقت پیش‌آگهی پیش‌بینی‌ای است که پزشک با توجه به وضعیت  بالینی بیمار و سطح امکانات و پیشرفت‌های دانش پزشکی در آن زمینه برای  بیمار خود دارد.


لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...