به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، سامانۀ «خشت بهشتی سلامت» به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران با شعار «با اهدای هر خشت در برپایی سازهای برای بهداشت و درمان سرزمینمان سهیم شوید» راهاندازی شده است.
جلب مشارکتهای مردمی با حداقل مبلغ ده هزار تومان برای احداث، تکمیل، بازسازی، تعمیر، توسعه، تخریب و نوسازی مراکز درمانی کشور هدف دانشگاه علوم پزشکی ایران از راهاندازی این سامانه است. این سامانه در راستای مشارکت بهینه و تکریم خیرین سلامت در آیین «تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران» با حضور مسئولان نظام سلامت و جمعی از خیرین در فروردین ماه امسال رونمایی شد.
بر این اساس در سامانۀ «خشت بهشتی سلامت» به آدرس اینترنتی https://medonate.iums.ac.ir هر واحد کار خیر بر اساس یک خشت ده هزار تومان مشخص شده است.
همچنین مشارکت در تامین نقدی و غیرنقدی پروژهها براساس این خشتهای بهشتی قابل ردیابی است و خیرین و افراد داوطلب میتوانند براساس پروژههای مشخص شده در این سامانه اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، فرنقی زاد؛ مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد سامانه «خشت بهشتی سلامت» عنوان کرده است: نقش خیرین سلامت در یاری رساندن به نظام سلامت بسیار مهم است. در این راستا دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز سامانه «خشت بهشتی سلامت» را راهاندازی کرده است که فرصت مطلوبی برای فرهنگسازی کارهای خیر در حوزه سلامت از سوی رسانههاست.
پیرو هماهنگیهای انجام شده توسط مدیریت و همکاری روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، پوستر معرفی سامانه «خشت بهشتی سلامت» برای جذب کمکهای خیرین و مشارکتهای مردمی طراحی و چاپ شد و برای توزیع به واحدهای تابعه دانشگاه فرستاده شد. علاقمندان می توانند با استفاده از QR_CODE به سامانه وارد شوند و اطلاعات لازم را کسب کنند.
برخی از پروژههای ثبتشده در این سامانه عبارتند از: بيمارستان 150 تختخوابي باب الحوائج (ع)، بيمارستان 320 تختخوابی شهدای هفتم تير، بيمارستان 300 تختخوابی روانپزشكی ايران، توسعه اورژانس و مركز تولد بيمارستان امام سجاد (ع) شهريار، توسعه اورژانس، بخشهای ويژه و اتاق عمل بيمارستان شهدای هفتم تير، بازسازی و تكميل بخش ام آر آی بيمارستان شهداي هفتم تير، تكميل طبقات ساحتمان جدید دانشكده پزشكی، تكميل ساخت ساختمان بهورزی، مرکز قلب و عروق مركز آموزشی درمانی فيروزآبادی، مركز سلولهای بنيادی مركز آموزشی و درمانی شهيد مطهری و ... که مردم میتوانند در تکمیل و تجهیز آنها شریک شوند.
دیدگاه خود را بنویسید