27 تير 1403
جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری باعث دیده‌شدن خیریه‌ها می‌شود
مدیرعامل مؤسسۀ خیریۀ «ریحانۀ سعادت» با بیان اینکه جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری باعث می‌شود که مؤسسات خیریه دیده شوند و صدایشان شنیده شود، گفت: با برگزاری این جشنواره بین خیریه‌ها و خیرین تعامل و همکاری شکل خواهد گرفت.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران، دبیرخانۀ نخستین جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری طی ماه‌های اخیر با همت تعدادی از سازمان‌های مرتبط با نیکوکاری و همکاری تعدادی از شبکه‌های ملی نیکوکاری و تشکل‌های خیریه تشکیل شده است. تشکل‌های خیریۀ فعال در عرصه‌های خدماتی - حمایتی، عمران و آبادانی و توسعۀ زیست‌بوم احسان و نیکوکاری تا 15 مردادماه سال جاری امکان ثبت‌نام در این جشنواره را دارند

  ترویج کار تخصصی و حرفه‌ای در فعالیت‌های نیکوکارانه، معرفی الگوهای برتر حوزه نیکوکاری و تجلیل از تشکل‌های خیریه برتر مهم‌ترین اهداف این جشنواره است. سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان امور اجتماعی کشور، سازمان بهزیستی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت اجتماعی فراجا، بنیاد تعالی زندگی، مرکز خیر ماندگار، شبکه ملی خیریه‌های حامی ایتام و شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه از برگزارکنندگان این جشنواره هستند

  مؤسسۀ خیریۀ «ریحانۀ سعادت» یکی از مؤسساتی است که در جشنوارۀ اعطای نشان نیکوکاری ثبت‌نام و شرکت کرده است. به همین بهانه گفت‌وگویی با سیدمیرمهدی حسینی؛ مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره این مؤسسه که در کارنامه کاری‌اش مسؤلیت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مربی شبانه‌روزی فرزندان بهزیستی و نویسندگی به چشم می‌خورد، ترتیب دادیم که متن آن بدین شرح است:

- لطفاً در ابتدا مؤسسۀ خیریۀ ریحانۀ سعادت را معرفی کنید.

  این مؤسسه در سال 1388 مجوزش را از نیروی انتظامی دریافت و آغاز به کار کرد. همۀ سرمایۀ اولیه این مؤسسه از خیرین بود. اعضای هیئت‌مدیره این مؤسسه از خیرینی هستند که بسیاری از آن‌ها سابقه کار در بهزیستی دارند. سال 1398 نیز از وزارت کشور مجوز گرفتیم. ما یک دفتر در تهران داریم، در شهرهای دیگر دفتر ثابت نداریم اما در همه شهرستان‌ها یک نماینده داریم.

 جامعه هدف ما خانواده‌هاست. بیشترین تمرکز ما بر روی خانواده‌های نیازمندی است که بیمار صعب‌العلاج دارند. با خیریه‌های بسیاری در این زمینه مانند «محک» و «زنجیره امید» همکاری و تعامل داریم. همچنین به طور خاص از بیماران مبتلا به زخم بستر حمایت می‌کنیم. یکی دیگر از خدمات ما مهارت‌آموزی فرزندانی است که تحت پوشش داریم با تمرکز بر مناطق محروم مازنداران، هرمزگان، اردبیل و خراسان جنوبی. در ضمن ما در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله به مناطق آسیب‌دیده ارسال کمک‌ داشتیم.

- از چه طریقی با جشنوارۀ ملی اعطای نشان نیکوکاری آشنا شدید؟

 ما عضو شبکۀ ملی خیریه‌های حامی ایتام هستیم و از طریق این شبکه با جشنوارۀ اعطای نشان نیکوکاری آشنا شدیم. ضمن اینکه در سازمان اوقاف و امور خیریه هم که جلسه داشتیم، از این جشنواره صحبت‌هایی بود و در جریان آن قرار گرفتیم.  

- هدف شما از شرکت در این جشنواره چیست؟

 یکی از اهداف ما معرفی مؤسسه و خدمات آن به جامعه است. مردم، خیرین و خیریه‌ها از طریق این جشنواره می‌توانند با مؤسسه «ریحانۀ سعادت»، نقاط قوت و فعالیت‌های آن آشنا شوند. همچنین می‌توانیم از طریق این جشنواره با خیریه‌های دیگر تعامل و همکاری داشته باشیم و از این راه شبکه داخلی خود را تقویت کنیم.

- نظرتان درباره جشنواره چیست و چه انتقاد و پیشنهادی نسبت به آن دارید؟

 به نظرم این جشنواره باعث می‌شود که مؤسسات خیریه دیده شوند و صدایشان شنیده شود. همچنین با برگزاری این جشنواره، خیریه‌ها و خیرین در کنار هم قرار می‌گیرند و به نوعی بین آن‌ها تعامل و همکاری شکل خواهد گرفت.

گفت‌و‌گو از مریم داوری

لطفا به این مطلب امتیاز دهید
Copied!

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...